Naisten hajuvedet: 4 suomalaisten suosikkibrändiä ostovinkkeineen

Jos etsit uutta luottohajuvettä tai haluat hankkia hajuveden lahjaksi naiselle, tämä artikkeli on sinulle! Esittelemme neljän suomalaisten suosiman hajuvesibrändin tuoksuja, joihin kannattaa tutustua tarkemmin.

Armani on hajuvesien luottomerkki

Armanin ensimmäinen naisten hajuvesi Armani vuodelta 1982 loi perustan brändin hajuvesiperinteelle. Armanin tuoksuperheestä löytyy tuoksuja, jotka sopivat hyvin itsevarmoille ja naisellisille naisille. Suomalaisten suosiossa ovat etenkin nämä neljä hajuvettä:

 • Acqua di Gioia: Vuonna 2010 julkaistu hajuvesi on raikas ja kukkainen. Acqua di Gioia on saavuttanut suosiota kevyen ja elegantin arominsa ansiosta.
 • Sí: Moderni ja sensuelli tuoksu, joka on voimakkaasti hedelmäinen ja kukkainen. Edelleen suosittu Sí on tullut markkinoille vuonna 2013.
 • Armani Code: Kyseessä on mystinen ja sensuelli vuonna 2006 julkaistu tuoksu, joka on suunnattu itsevarmoille ja erittäin naisellisille naisille. Code on saanut paljon kehuja hajuvesiäänestyksissä.
 • Armani My Way: My Way tuli markkinoille vuonna 2020. Hajuvesi on suunniteltu naisille, jotka arvostavat modernia eleganssia ja haluavat tuoksunsa olevan hienovaraisen voimakas.

Escada-hajuvedet ovat suomalaisten naisten mieleen

Escada-hajuvedet näkivät päivänvalon vuonna 1990, kun brändin ensimmäinen naisten hajuvesi nimeltä "Escada Margaretha Ley" lanseerattiin. Sittemmin Escada on julkaissut useita naisten hajuvesiä, joista esimerkiksi nämä suositut Escada-hajuvedet löytyvät Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta:

 • Escada Sorbetto Rosso: Vuonna 2018 markkinoille tullut Sorbetto Rosso on noussut monien naisten luottohajuvedeksi. Raikas ja hedelmäinen tuoksu sisältää muun muassa vesimelonia ja greippiä.
 • Escada Magnetism: Vuonna 2003 julkaistu Magnetism on todella suosittu tuoksu suomalaisten naisten keskuudessa. Kyseessä on makea ja sensuelli tuoksu, jossa on muun muassa vaniljaa, karamellia ja santelipuuta.
 • Escada Summer Festival: Tuoksu on julkaistu vuonna 2021, mutta siitä on jo tullut lähestulkoon kesätuoksujen klassikko. Summer Festival on raikkaan kukkainen ja sitruksinen, ja se sopii täydellisesti aurinkoiseen festariviikonloppuun.

Hugo Boss - tuoksu, joka toimii varmasti

Hugo Boss julkaisi ensimmäisen naisten hajuvetensä nimeltään "Hugo Woman" vuonna 1997. Monet Boss-hajuvedet ovat nousseet naisten kestosuosikeiksi. Voit tilata oman uuden luottotuoksusi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta:

 • Boss Femme: Vuonna 2006 markkinoille tullut Boss Femme on elegantti ja naisellinen tuoksu, joka sisältää kukkaisia ja hedelmäisiä vivahteita.
 • Boss Orange: Lämpimän hedelmäinen tuoksu, jossa on appelsiinia ja vaniljaa. Keveytensä vuoksi sopii päiväkäyttöön eri vuodenaikoihin.
 • Boss Nuit Pour Femme: Tämä monien naisten suosikkihajuvesi julkaistiin vuonna 2012. Tyylikäs ja sensuelli tuoksu, joka on suunniteltu erityisesti iltaisin käytettäväksi.

Yves Saint Laurent on julkaissut useita klassikkoja

Yves Saint Laurent julkaisi ensimmäisen naisten hajuvetensä “Y” vuonna 1964. YSL on julkaissut lukuisia naisten hajuvesiä, jotka ovat saavuttaneet suosiota eri vuosikymmeninä.

 • Opium: Vuonna 1977 lanseerattu Opium on mystinen ja eksotiikkaa huokuva vahva tuoksu, joka on yksi YSL:n ikonisimmista hajuvesistä.
 • Libre: Yves Saint Laurent Libre-tuoksu julkaistiin vuonna 2019. Pitkäkestoinen, laventelia sisältävä tuoksu sopii syksyyn niin päivä- kuin iltakäyttöönkin.
 • Black Opium: Moderni ja rohkea tuoksu, jossa yhdistyvät kukkaiset, hedelmäiset ja vaniljaiset vivahteet. 2014 julkaistu Black Opium on noussut naisten kestosuosikiksi.

Löydä sopiva naisten hajuvesi

Escada-hajuvedet ja muut arvostettujen brändien hajuvedet voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupan sivulta. Suositut hajuvedet ovat hyvä lahjaidea naiselle jouluksi tai syntymäpäiväksi. Alennusmyynnit, kuten Black Friday, tarjoavat mahdollisuuden löytää laadukas hajuvesi ja muut merkkituotteet, kuten Hecht-puutarhatyökalut tai Philips-elektroniikkalaitteet, tavallista edullisemmin.

Jos et halua ostaa uutta tuoksua sokkona, käy nuuhkimassa hajuvesiä ensin kosmetiikkaliikkeessä. Shoppailureissun majoituksen saat varattua edullisesti esimerkiksi Helsinki Hotellit -sivulta.