Tutustu Screenorin laatutakuuseen - Suojaa puhelimen näyttö laadukkaalla kotimaisella panssarilasilla

Älypuhelimen näyttö on yksi laitteen herkimmistä osista. Siksi se kannattaa suojata laadukkaalla panssarilasilla. Näin voit estää naarmujen ja säröjen syntymisen ja välttyä mahdollisesti kalliilta näytön vaihtamiselta. Kotimaisen Screenorin näytönsuojat tarjoavat tehokkaan suojan puhelimen näytölle.

Panssarilasin asentamista ei tarvitse jännittää, sillä Screenorin takuu korvaa uuden lasin, jos asennus epäonnistuu. Myyntipakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet sekä ohjeet, joiden kanssa asennuksen pitäisi onnistua näppärästi.

Luurinetti.fi:stä saat Screenorin panssarilasit ja suojakuoret nopealla toimitusajalla. Laajasta valikoimastamme löydät suojia sekä uusiin että vanhoihin puhelimiin.

Mikä panssarilasi on?

Panssarilasi on ohut, kova lasikerros, joka asennetaan puhelimen näytön päälle. Se suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Lasi on huomaamaton, eikä se häiritse näytön toimintaa.

Jos puhelimen näyttöä ei ole suojattu panssarilasilla, näyttö voi mennä rikki, kun siihen osuu isku. Pahimmillaan säröt ja naarmut tekevät laitteesta käyttökelvottoman, ja näytön korjaaminen saattaa olla kallista. Panssarilasin ansiosta näyttö on hyvin suojattu eikä se hajoa niin helposti kuin ilman suojalasia.

Screenor tarjoaa kolmen kuukauden laatutakuun panssarilaseille

Screenorin panssarilasien laatutakuu on voimassa kolme kuukautta ostopäivästä. Takuu kattaa tuotteen asennuksen, kiinni pysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Jos siis et saa suojalasia asennettua ohjeiden mukaan, voit saada Screenorilta uuden tuotteen.

Jotta voit saada laatutakuu-edun, sinun pitää aktivoida se Screenorin nettisivuilla 2 kuukauden sisällä ostopäivästä. Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta. Takuu on voimassa, jos olet noudattanut panssarilasin asennusohjeita ja käyttöehtoja.

Panssarilaseissa on eroja

Kannattaa hankkia kerralla laadukas panssarilasi. Halvat panssarilasit tai muoviset suojakalvot eivät suojaa näyttöä yhtä tehokkaasti kuin karkaistusta lasista valmistetut panssarilasit. Lisäksi muovisen suojakalvon asentaminen on vaikeampaa ja sen alle jää helposti ilmakuplia.

Screenorin näytönsuojat on valmistettu iskunkestävästä karkaistusta lasista, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan näytölle. Panssarilasi on yhdeksän kertaa kovempaa materiaalia kuin tavallinen lasi. Silti se voi rikkoutua kovimmista iskuista. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä rikkoutuessaan lasi jää levyksi, joka on helppo irrottaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Voit vain irrottaa rikkoutuneen lasin ja asentaa tilalle uuden.

Screenorin panssarilasin asentaminen on helppoa. Myyntipakkaus sisältää suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdennustarrat. Pakkauksessa on siis valmiina kaikki mitä tarvitset lasin asentamiseen.

Valitse oikea panssarilasimalli

Panssarilaseja on kahta eri mallia:

- Koko näytön peittävän panssarilasin kanssa ei voi käyttää suojakuoria.

- Panssarilasi, joka jättää pienen välin lasin ja näytön reunan väliin, on yhteensopiva suojakuorien kanssa.

Valitse siis tilanteeseen sopiva panssarilasimalli. Jos haluat käyttää lisäksi suojakoteloa, valitse lasi, joka on yhteensopiva suojakuorien kanssa. Screenorilla on erilaisia tyylikkäitä, käytännöllisiä suojakoteloita ja -kuoria, joiden avulla saat suojattua puhelimesi tehokkaasti.

Laadukas panssarilasi Luurinetistä nopealla toimitusajalla

Tilaa Screenorin panssarilasi ja suojakuoret Luurinetistä. Meiltä löydät suuren valikoiman laadukkaita puhelimen suojia lukemattomille eri puhelinmalleille. Valikoimistamme löydät suojia myös vanhempiin puhelimiin.

Luurinetti on kotimainen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Kun tilaat tuotteet meiltä, tuet samalla kotimaista yrittäjyyttä. Tuotteet toimitetaan nopeasti.