Kilpailuta yhdistelylaina ilman vakuuksia netissä

Osamaksuissa, pikavipeissä ja luottokorteissa on usein korkea korko ja jos tällaisia lainoja on maksettavana monta samanaikaisesti, voi niiden lyhentäminen rasittaa taloutta paljon. Lainojen yhdistäminen on usein hyvä ratkaisu tällaisessa tilanteessa, sillä sen avulla on mahdollista parantaa omaa taloutta ja selkeyttää lainanhoitoa. Yhdistelylaina voi tuoda satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt.

Yhdistelylainan idea on, että haet sen kokoisen lainan, jolla pystyt maksamaan kaikki pienet lainasi kerralla pois. Näin sinulle jää vain yksi kilpailutettu laina. Velan määrä pysyy samana, mutta säästät silti rahaa, koska maksat enää vain yhden lainan kuluja. Lisäksi isommassa lainassa on yleensä matalampi korko, eli se tulee halvemmaksi kuin monta pientä kokonaisuutena.

Yhdistelylaina voi tuoda taloudelliseen tilanteeseen suuren helpotuksen. Pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi helpottaa velanhoitoa ja voi pienentää kuukausittaisia kustannuksia merkittävästi. On hienoa nähdä, että oma talous on paremmassa järjestyksessä. Yhdistelylainan avulla saat myös helpommin yleiskuvan omasta taloudestasi ja voit suunnitella tulevaisuuttasi paremmin.

Lainat on mahdollista yhdistää myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa voit saada isomman lainasumman sekä matalamman koron. Yhdessä haettu laina voi siis tulla halvemmaksi kuin yksin haettu. Yhteishakijasta on hyötyä etenkin, jos päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot.

Näin helppoa yhdistelylainan kilpailuttaminen on

Netissä toimivat vertailusivustot ovat tehneet lainojen vertailusta todella helppoa. Nordic Bankin nettisivuilla voit kilpailuttaa lainan useilla eri palveluilla yhdellä hakemuksella ja näin voit löytää edullisimman ja itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen. Lainahakemuksen voi tehdä mihin tahansa kellonaikaan, minä tahansa päivänä.

Näin kilpailutat yhdistelylainat helposti:

1. Laske ensin, minkä verran tarvitset lainaa, eli kuinka paljon lainoja on vielä maksamatta yhteensä.

2. Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

3. Vertaile lainatarjouksia. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia.

4. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi. Maksa niillä heti kaikki vanhat lainat pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä kilpailutettua yhdistelylainaa.

Näin yksinkertaista lainan kilpailuttaminen on! Voit yhdistää kaikki vakuudettomat luotot, kuten kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelat. Ei ole mitään ylärajaa sille, kuinka monta lainaa voidaan yhdistää. Tavallisesti yhdistettäviä on noin 5–15 kappaletta, mutta niitä voi olla myös tätä enemmän tai vähemmän. Ainoa rajoitus koskee lainojen kokoa, nimittäin yhdistelylainaa voi saada enintään 70 000 euroa ilman vakuuksia. Yleensä yhdistelyn ulkopuolelle jätetään vakuudelliset lainat, kuten asuntolaina, koska niissä on tavallisesti jo valmiiksi kohtuullinen korko.

Kun hakemus on täytetty, alat jo hetken päästä saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Pääset tarkastelemaan tarjouksia myös verkkopalveluumme, jossa tarjoukset järjestyvät koron mukaan. Tämä ominaisuus helpottaa vertailua entisestään.

Miten valitaan sopiva yhdistelylaina?

On tärkeää tarkastella lainatarjouksista erityisesti korkoa, kuluja ja lainan ehtoja. Eri lainantarjoajien tarjoamat korot ja kulut voivat vaihdella suuresti, minkä vuoksi kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen sopimuksen solmimista. Varmista myös, että tarjottu lainan määrä sekä laina-aika ovat sinulle sopivat.

Korko

Lainan korko kertoo, minkä verran lainasta maksetaan lyhennyksen lisäksi. Korot vaihtelevat paljon, minkä vuoksi lainan kilpailuttaminen on tärkeää.

Kulut

Lainoista maksetaan aina myös kuluja. Osa niistä on kertaluonteisia, joitain maksetaan kuukausittain. Esimerkiksi avausmaksu maksetaan kerran ja erilaisia palvelumaksuja ja laskutuslisiä maksetaan kuukausittain. Myös kulut vaikuttavat kokonaiskustannuksiin, minkä vuoksi niitä ei kannata jättää huomiotta.

Todellinen vuosikorko

Tämä on erittäin tärkeä luku, johon etenkin kannattaa kiinnittää huomiota lainoja vertaillessa. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan sekä korot että kulut, joten se antaa kuvan lainan todellisista kokonaiskustannuksista vuositasolla. Mitä matalampi todellinen vuosikorko on, sitä halvemmaksi laina yleensä tulee.

Laina-aika ja kuukausierä

Koron ja todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa tarkastella myös lainan takaisinmaksuaikaa sekä kuukausierää. Takaisinmaksuaika nimittäin vaikuttaa sekä kuukausierän kokoon että lainan kokonaiskustannuksiin. Sen pitää olla sopivan mittainen, niin että kuukausierästä tulee hyvän kokoinen. Liian suuri kuukausierä kasvattaa riskejä, sillä et välttämättä pystykään maksamaan jokaista erää ongelmitta, jos taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu muutoksia. Liian pieni kuukausierä taas tekee lainasta kokonaisuutena kalliimman, koska korkoa kertyy pitemmältä ajalta.

Muut ehdot

Myös muut ehdot on syytä käydä läpi huolellisesti. Esimerkiksi lyhennysvapaan mahdollisuus voi olla hyvä olla olemassa varmuuden vuoksi, ainakin jos kyseessä on pitkäaikaisempi laina. Jos taloudellinen tilanteesi heikkenee hetkellisesti, voit irrottaa rahaa lainan lyhentämisestä kiireellisempiin juttuihin.

Voit saada lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia

Lainojen yhdistämiseen on mahdollista saada lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia. Näinkin ison lainasumman saaminen on siis mahdollista ilman, että omaisuutta tarvitsee laittaa lainan pantiksi tai ketään tarvitsisi pyytää lainan takaajaksi. Mikä kenellekin on sopiva lainan määrä, riippuu aivan hakijan taloudellisesta tilanteesta, menoista ja tuloista. Lainaa voi myös hakea rinnakkaishakijan kanssa yhdessä. Tällöin molempien tulot otetaan huomioon ja on mahdollista saada isompi summa lainaa.

Lainalaskurillamme voit kokeilla, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva summa ja takaisinmaksuaika. Pääset täyttämään lainahakemusta kätevästi suoraan laskurista. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Hakemuksen tekeminen ei velvoita eikä sido mihinkään, joten voit huoletta kokeilla, millä hinnalla saat lainaa nyt.