Sotkamon Vuoden yritykseen Hiukattiin on tullut uutta asiakaskuntaa – ”Ruokailijoiden määrä on lisääntynyt, mikä oli yrityksen tavoite”
Nuorena Sauli Kemppaisen päässä naksahti, eikä muu kuin täydellinen enää kelvannut – Michelin-kokki kokkaa nyt Kajaanissa
Kelpaisiko yläkainuulainen leipäpöytä tai aidot Kainuun Rönttöset? – kahviloissa ja ravintoloissa on tarjottavaa moneen makuun
Kuppiloitsija Heikki Juntunen on talonmies, kahvinkeittäjä ja juttukaveri – ”Tällaista systeemiä löytyy nykyisin enää omituisista paikoista”
Metsästys on elämäntapa – kaksi miestä kertoo, millaista on metsästää ja millaisia elämyksiä se antaa
”En minä tiedä, onko se väärin” – suurpetojen katselukopit ovat bisnes, mutta kaikki eivät niele haaskaruokintaa
”En minä tiedä, onko se väärin” – suurpetojen katselukopit ovat bisnes, mutta kaikki eivät niele haaskaruokintaa
Hyvinvointialue hakee yli kolmen miljoonan euron säästöjä – työpaikoissa määrä tarkoittaisi 50:tä irtisanomista