Sotkamon Vuoden yritykseen Hiukattiin on tullut uutta asiakaskuntaa – ”Ruokailijoiden määrä on lisääntynyt, mikä oli yrityksen tavoite”
Piispajärven entisestä kyläkoulusta on tarkoitus tehdä monitoimitalo - tarjolle tulee majoitusta, grilliruokaa ja juomaa
Mummolaan tehty kesäkahvila avaa ovensa Törmänmäellä viimeistä kertaa: ”Meille kotiseuturakkauden projekti”
Lihamestarin työ näkyy asiakkaan lautasella – Tuomo Juntunen haluaa, että asiakas saa ostoksistaan enemmän irti
Ämmänsaaren työväentalolla tehtiin makumatka maailmalle – yhteisöllinen tapahtuma keräsi ison ja iloisen osallistujajoukon
Koillismaalainen puhuri kävi kylässä – liigalentopalloilijat tarjosivat erinomaista urheiluviihdettä Suomussalmella
Lihamestarin työ näkyy asiakkaan lautasella – Tuomo Juntunen haluaa, että asiakas saa ostoksistaan enemmän irti