Paikallisuutiset

Ylä-Kainuun verkkopalvelu uudistui – katso täältä ohjeet tunnusten luontiin

Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset.

Ylä-Kainuun täysin uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä.

Verkkopalvelu-uudistuksessa on keskitytty erityisesti parantamaan käyttökokemusta, nopeutta ja helppoutta erityisesti mobiililaitteissa, sillä uutissisältöjä kulutetaan eniten mobiililaitteilla ja suosio kasvaa edelleen. Jatkuvaa, nopeasti reagoivaa uutissisältöä on myös toimituksissa kehitetty koko ajan eteenpäin.

Samassa yhteydessä kännyköihin ladattava Ylä-Kainuun mobiilisovellus päivittyi täysin uuteen uskoon. Uudistuneen sovelluksen saa käyttöön päivittämällä puhelimeen jo ladatun sovelluksen tai lataamalla sovelluskaupasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Digitaalisten palveluiden uudistuksessa tilaajien kirjautuminen uudistuu. Kaikkien tilaajien käyttöön tulee Hilla-tili, jonka avulla voi jatkossa kirjautua kaikkiin Hilla Groupin verkkopalveluihin. Tilaajan pitää aktivoida Hilla-tili ensimmäisellä käyttökerralla. Hilla-tili tarjoaa helpon ja turvallisen tavan kirjautua. Samoilla tunnuksilla voi päivittää omia tilaustietoja asiakaspalvelusivustolla.

Tätä ohjetta seuraamalla luot Hilla-tunnuksen, jolla kirjaudutaan lukemaan tilaajasisältöjä uudistuneella sivustolla. Kuva: Elina Korpiaho

Uudistuneilta verkkosivustoilta löytyvät kaikki tutut sisällöt, mutta myös koko ajan kasvava määrä uutta.

– Ylä-Kainuun digisisältöjen kehittäminen jatkuu. Toimitus on uudistuksesta innoissaan. Voimme tuoda paikalliset puheenaiheet, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, videot ja podcastit lukijoidemme käyttöön entistä tehokkaammin ja laadukkaammin, päätoimittaja Sirkku Rautio sanoo.

Verkkouudistuksen takia Ylä-Kainuun juttujen kommentointi ei toistaiseksi ole mahdollista, mutta kommentointimahdollisuus on tulossa takaisin myöhemmin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Verkkopalvelut ja mobiilisovellukset on uudistettu samassa yhteydessä kaikissa Hilla Groupin julkaisuissa. Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin asiakaspalvelusivustoltamme.

Fakta

Luo Hilla-tunnukset

Mene osoitteeseen hillagroup.fi/tunnukset

Valitse ”Luo Hilla-tunnukset” ja valitse ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”.

Asiakasnumerosi vaihtuu ja toimitamme sinulle uuden asiakasnumeron joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Huom! Jos et ole saanut asiakasnumeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluun hillagroup.fi/asiakasnumero.

Täytä tähdellä merkityt kohdat ja rastita ehdot tutustuttuasi niihin.

Olet nyt aktivoinut Hilla-tilisi ja luonut tunnukset. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilin aktivoinnista ja voit jatkaa sisäänkirjautuneena lehden verkkosivuille.

Verkkosivuston lisäksi myös mobiilisovellus on uudistunut täysin. Jos sinulla on vanha sovellus, päivittämällä saat uuden version käyttöösi.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä