Paikallisuutiset

Kirkkopuiston tenniskentillä on hyvät puitteet turnaukselle. Kuva: Juhani Eskola

Ylä-Kainuu-lehti järjestää tennisturnauksen - ilmoittaudu mukaan Ylä-Kainuu Openiin

Ylä-Kainuu-lehti järjestää elokuussa kaikille avoimen tenniksen nelinpeliturnauksen. Turnaus pelataan Suomussalmella Kirkkopuiston tenniskentillä lauantaina 3. elokuuta.

Turnaus järjestetään kuuden joukkueen kesken. Mukaan otetaan 12 pelaajaa. Parit arvotaan paikan päällä ennen pelien alkua. Osallistuja ei saa olla minkään sarjatason pelaaja. Osallistumismaksua ei ole, turnaus on kaikille ilmainen.

Mukaan valitaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos pelaajia tulee reilusti enemmän, turnausmuotoa voidaan muokata.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ottelut pelataan Suomussalmen Kirkkopuistossa. Peleissä ei ole tuomareita. Pelaajat laskevat itse pisteet fair play -hengessä.

Ottelu pelataan yhdestä erästä poikki -periaatteella. Jos tilanne on 6-6, pelataan tie break.

Ottelut pelataan putkeen. Kun vastustajapari vapautuu, aloitetaan heti uusi peli.

Jokainen pari pelaa kerran toisiaan vastaan. Voitosta saa pisteen, tappiosta nolla pistettä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tasapisteisiin päädyttäessä keskinäinen ottelu ratkaisee. Jos tasapisteissä on useampi joukkue ja keskinäiset voitot ovat menneet ristiin, lasketaan voitetut eräpisteet. Sen jälkeen eräpisteiden erotus. Jos voittajajoukkue ei ole tuolloinkaan vielä selvillä, suoritetaan arvonta.

Jokainen joukkue palkitaan tuotepalkinnoilla. Voittajajoukkue saa valita palkintonsa ensimmäisenä, toiseksi sijoittunut toisena ja niin edelleen.

Osallistujat ovat turnauksessa mukana omalla vastuulla. Pelaajat vakuuttavat itse itsensä, Ylä-Kainuu-lehti ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista.

Turnauksessa noudatetaan hyvän käytöstavan sääntöä. Osallistujien toivotaan ottavan mukaan enemmän leikkimielisyyttä kuin kilpailuhenkisyyttä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ylä-Kainuun tennisturnaus Suomussalmella lauantaina 3. elokuuta kello 10.

Ilmoittaudu mukaan tennisturnaukseen viimeistään keskiviikkona 12. kesäkuuta. Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi toimittaja Juhani Eskolalle sähköpostilla osoitteeseen juhani.eskola@hillagroup.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä