Mielipiteet

Tekstarit: "Neljännen sillan rakentaminen kilometrin matkalle on kyllä typeryyttä ja suuruudenhulluutta"

Harmittaa, kun yrittää tavata ns. nokatusten Hyrynsalmen kunnanjohtoa, niin iso kunnantalo on lähes tyhjillään. Jos pitkän etsimisen jälkeen löytää jonkun, jolta voi kysyä asiasta, poikkeuksetta vastaus on, että ovat etätöissä, koulutuksessa tai lomalla. Eikö työnantaja eli kunnanhallitus päätä johtajien etäpäivistä, koulutuksesta tai lomista? Onko valta siirretty työntekijöille? Kyllähän kunnan työntekijät ovat kuntalaisia varten.

Ovatko asian esittelijä ja päättäjät unohtaneet, että 5-tien toiselle puolelle pääsee olemassa olevaa alikäytävää pitkin. Neljännen sillan rakentaminen kilometrin matkalle on kyllä typeryyttä ja suuruudenhulluutta. Puoli miljoonaa on paljon rahaa, myös Suomussalmen kunnalle, vaikka rikasta pitää esittää.

Kaunit kiitokset vanhustenviikon pääjuhlan ohjelmasta ja tarjoilusta. Juhlapuhujina oli kunnan ja seurakunnan korkeinta johtoa. Vanhus- ja vammaisneuvoston puheenjohtaja avasi juhlan. Puhujat toivat esille asioita, joita arvokkaaksi tunteva ihminen jaksaa toteuttaa. Vanhukset ja vammaiset käyttävät paljon ostopalveluita. Kädenojennus rahallisesti olisi myöskin hyvin arvokasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Niitä alikäytäviä on kaksi, yksi 5-tien kummallakin puolella. Näin ollen 5-tien reunaa ei tarvitse kulkea, vaan voi käyttää kevyen liikenteen väylää. Pitäisikö valtuuston ennen päätöksen tekemistä käydä toteamassa tilanne, ettei turhaan tuhlata vähiä rahoja. Ainahan isoissa asioissa pitää katselmus pitää!

Taivalalaselta pitää rakentaa silta virran yli, että päästään hiihtämällä suoraan Haverisen hiihtoladulle. Tasapuolinen kohtelu pitää kuntalaisille olla.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä