Mielipiteet

Tekstarit: "Miksi asuinalueilla ja pyöräteillä kaahaavalta ei saada korttia pois?"

Voe hyvveä päeveä! Mummo peäsi monnien yrityste jäläkee kännykällä läpi terveyvenhoetajan vastoajaan. Keskusteltuo niitä näetä, sae vielä leäkärillehi soettoaijan. Leäkäri soetti ja lässytti mummon kanssa kotitöestä, ulukohommista ja vähäsen vaevoesta...Mummo ei oo vuosikaosiin nähny leäkärie nokatuste. Jeäpi siinä puhelimessa sanomata assiet, kun toesessa peässä ei osata kyssyö, eikä ottoa vakavasti asioeta, kun moalaesjärki on kaonnu! Vae ei tullu mummo hulluohurskaammaksi, ei aekoa terveystarkastuksiin, ei kokkeisiin...Nimim. Kaekki on eelleen ennallaan!

Taas ilahdutti mehtikana Pitämällä. Suurkiitokset taiteilijalle!

Pyhäinpäivän Jumalanpalveluksessa Suomussalmen kirkossa Mikko Riipinen piti hyvän saarnan. Mutta kirkossa on todella vaikeaa saada puheesta selvää. Kaikuu niin kovasti. Ajattelin, että jospa katson ja kuuntelen saarnan vielä kotiin tultuani striimattuna. Sama vika, ei mitenkään tahdo saada selvää. Ämmänsaaren kirkosta tuleva lähetys on paljon selkeämpi. Voiskohan seurakunnalla olla jotain keinoa, että Suomussalmen kirkon kuuluvuusongelma saataisiin ruotuun. Kiitos Mikko Riipinen hyvästä saarnasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jo on aikoihin eletty, kun Vonkalla on ruvettu pitämään kunnan virallisia kokoontumisia. Kyllä kunnantalolta tiloja löytyy yllin kyllin! Mikäli kunnantalo on siirtynyt leirintäalueelle, niin varsinainen kunnantalo joutaa myydä netissä.

Nyt oli lasten oikeuksien päivä. Milloin on vastaavasti lasten velvollisuuksien päivä? Isommille lapsille ainakin voisi tämmönen olla. Ei roskattaisi. Nostettaisiin roska maasta ja vietäisiin roskikseen, ei kiusata ketään, ollaan kohteliaita aikuisille ja kavereille. Listaa voi jatkaa pitkästi...Nimimerkki vainko oikeuksia lapsilla

Halsitaloilta on puut ojan päällä, et koululaiset menee niistä kouluautolle. Keskimmäinen puu rikki, voi tulla vahinko, jos siitä jalka menee läpi. Korjausta vailla.

Suomussalmen poliisilla on peiliin katsomisen paikka, kun eivät saa tuolta asuinalueita ja pyöräteitä kaahaavalta kahjolta korttia pois. Jossain vaiheessa vahinko tapahtuu.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä