Mielipiteet

Tekstarit: "Aika monella näyttää karanneen mopo käsistä noiden kausivalojen kanssa, piha täynnä kaikkea krääsää."

Jääkiekko kallistuu lapsilla, kun kunnan tuki vähenee. Ei kun kaukalo Kiannan jäälle ja millin euron uutta siltaa jäälle, sekin tulisi tasapuoliseen käyttöön.

Motivan ohje: "Suosittelemme kaikkien ylimääräisten sähkölaitteiden sammuttamista korkean kulutuksen aikaan arkisin klo 8–10 ja 16–17 sekä 19-20 väliseksi ajaksi, ellei toisin ole ilmoitettu. Suositus koskee myös koristevaloja. Ajastus mahdollistaa vain tarpeen mukaisen käytön. Ajastusta kannattaa käyttää suosituksia laajemminkin ja pitää valot sammutettuina erityisesti päivisin sekä kotoa poissa ollessa." Enpä ole havainnut noin tehtävän ainakaan Suomussalmella. Aika monella näyttää karanneen mopo käsistä noiden valojen kanssa, piha täynnä kaikkea krääsää naapureiden ja ohikulkijoiden harmiksi.

Kyllä pitää saada vuoronumerokone Kelaan, kun on paljon menijöitä ja sitten vuoroaan kuikuilla. Nimimerkki Eläkeläinen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kai siihen uuteen siltaan tulee laite, joka laskee sillan yli kulkijat. Saadaan totuudenmukaista tietoa, kuinka tarpeellinen silta on.

Mistä lähtien moottorikelkat ovat saaneet ajaa kevyenliikenteen väylillä? Eikös se uusi silta ole sellainen väylä? Vai lieneekö täällä oma tulkinta laista?

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä