Mielipiteet

Lukijan mielipide: Turisti tulee pyörällä

Maastopyöräily on tällä hetkellä nopeiten kasvava liikuntaharrastus. Korona vauhditti maastopyöräilyn kasvua entisestään. Tällä hetkellä pyöräilyn suosio on niin kovassa nosteessa, että suosituimmat mallit myydään loppuun ennen kuin lumet ovat sulaneet.

Sähköavusteiset pyörät mahdollistavat pidemmät päiväretket ihan jokaiselle. Meillähän on täällä Suomussalmella Hossassa jopa Suomen parhaimmistoon kuuluvia reittejä.

Hyvin merkattu reitistö tulisi löytyä myös täältä kuntakeskuksen ympäristöstä ja olla merkattu sekä löytyä sähköisistä palveluista. Meiltä löytyy Suomussalmelta hyvä polkuverkosto sekä paljon metsäteitä, mistä olisi hyvin pienin kustannuksin tehtävissä hieno reitistö.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kyse on lähinnä kartoittamisesta ja maastoon merkitsemisestä sekä lupa-asioiden hoitamisesta. Voisiko tämän toteuttaa esimerkiksi hankerahoituksella?

Toimiva ja hyvin markkinoitu pyöräilyreitistö olisi erinomainen lisä luontomatkailun palvelutarjontaan ja yksi vetovoima tekijä lisää kuntaamme.

Onko meillä vara jättää tämä koko ajan kasvava joukko palvelematta?

Jonne Heikkinen

Kirjoittajan mielestä toimiva ja hyvin markkinoitu pyöräilyreitistö olisi erinomainen lisä luontomatkailun palvelutarjontaan ja yksi vetovoima tekijä lisää Suomussalmelle.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä