Paikallisuutiset

Postin kautta Ylä-Kainuu-lehden normaalisti saavat jäävät vaille painettua lehteä torstaina 1. helmikuuta Postiin vaikuttavan lakon takia. Kuva: Sirkku Rautio

Lakko vaikuttaa Ylä-Kainuun jakeluun torstaina - vuoden vauvat 2023 julkaistaan tiistaina 6. helmikuuta

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) liittohallitus teki viime viikolla päätöksen poliittisesta lakosta, joka pidetään torstaina 1.2 - perjantaina 2.2.2024. Lakko on osa SAK:n ja liittojen toimenpiteitä, jolla vastustetaan hallituksen leikkauksia.

Torstaina ja perjantaina pidettävä lakko vaikuttaa Postin kautta jaettaviin Ylä-Kainuu-lehtiin. Postin jakelussa ovat esimerkiksi Suomussalmen ja Hyrynsalmen haja-asutusalueille jaettavat lehdet ja muualle Suomeen tilatut painetut Ylä-Kainuu-lehdet.

Postin jakelussa olevia, torstaina 1. helmikuuta ilmestyviä lehtiä ei saada jaettua ollenkaan. Lakon takia jakamatta jääviä lehtiä ei jaeta myöhemmin.

Oma jakelu eli Hilla Logistiikka toimii normaalisti. Hilla Logistiikka jakaa Ylä-Kainuuta varhaisjakelualueella aamuisin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Valitettavasti tässä on kyse meistä riippumattomista syistä eli PAU:n lakosta. Voimme vain pahoitella tilannetta, mutta toivottavasti mahdollisimman moni laittaa Hilla-tunnukset kuntoon, niin lehden voi lukea heti tuoreeltaan omalta koneelta, kännykältä tai tabletilta, Ylä-Kainuun päätoimittaja Sirkku Rautio sanoo.

Tästä ohjeet Hilla-tilin luomiseen ja aktivointiin!

Asiakaspalvelu: Puh. 020 750 4469 (ma-pe 9-15)

Vuoden vauvat 2023 -koosteen julkaisua on siirretty eteenpäin, jotta kaikki tilaajat saavat odotetun vauvakoosteen itselleen. Vuoden vauvat löytyvät siis 6.2. julkaistavasta Ylä-Kainuu-lehdestä.

Näin luot Hilla-tunnukset ja saat lukuoikeuden Hillan julkaisuihin ja pääset hallinnoimaan omia tietojasi. Kuva: Hilla Group Oyj
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä