Paikallisuutiset

Koronarokotukset ilman ajanvarausta alkavat Suomussalmella lauantaina 4. syyskuuta

Koronarokotuksen ensimmäisen annoksen saa ilman ajanvarausta keskiviikosta alkaen Kajaanin Prisman rokotuspisteestä.

Rokotuspiste sijaitsee myymälän kassoja vastapäätä. Se on avoinna arkisin kello 11–19 ja lauantaisin kello 10–14.

Kainuuseen avataan lisää avoimia rokotuspisteitä lähipäivien aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ensimmäisen rokotuksen saa myös ilman ajanvarausta Kuhmon neuvolassa 3.9. kello 17 - 20 sekä Suomussalmen neuvolassa 4.9. kello 8 – 18. Rokotuksen saamiseksi mukana tulee olla henkilöllisyystodistus.

Myös Sotkamossa avataan piakkoin avoin rokotuspiste. Kainuun keskussairaalan ja kuntien ajanvarausrokotukset jatkuvat ennallaan.

– Tavoitteena on saada rokotuskattavuutta ensimmäisen annoksen osalta mahdollisimman ylös. Sen jälkeen voimme keskittyä tehosteannoksiin. Paikallisten yritysten avulla saamme järjestelyt sinne missä ihmiset liikkuvat muutenkin. Lisäksi Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset vahvistavat rokotuspisteiden henkilökuntaa, kertoo pandemiapäällikkö Olli-Pekka Koukkari Kainuun soten tiedotteessa.

Koukkari toivoo, että viimeistään nyt Kainuussakin ymmärretään, että olennaista on saada väestölle kattava suoja rokotteen avulla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Virusmuunnokset, keskeneräinen rokotusohjelma sekä lisääntyneet ihmisten kontaktit ja selkeä väsyminen ohjeiden noudattamiseen vaikuttavat yhdessä vaikeaan tilanteeseemme. Olemme yhä takakaarteessa ja joudumme työskentelemään pandemian seurausten kanssa vielä pitkään.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä