Paikallisuutiset

Lihamestarin työ näkyy asiakkaan lautasella – Tuomo Juntunen haluaa, että asiakas saa ostoksistaan enemmän irti

Lihamestari Tuomo Juntunen työssään lihanleikkuussa. Työn ohessa suoritettu lihamestarikoulutus on syventänyt osaamista ja tuonut varmuutta lihan käsittelyyn, valintaan ja asiakkaiden neuvontaan. Kuva: Riitta Mäkeläinen

Kun miettii, mitä lihaa omaan ruokaan kannattaisi valita, apua voi kysyä myös ammattilaiselta. Lihatiskillä voi saada uusia ideoita, vinkkejä ja näkökulmaa – joskus jopa kokonaan uudenlaisen tavan ajatella ruoanlaittoa. Lihamestari Tuomo Juntunen opastaa, miten pienillä valinnoilla ja tiedolla voi vaikuttaa sekä liharuoan makuun että siihen, ettei hyvää raaka-ainetta mene hukkaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuomo Juntunen on juuri suorittanut lihamestarikoulutuksen työn ohessa K-Market Herkkukirsikassa Suomussalmella. Vuoden mittainen, tiivis koulutus syvensi osaamista ja toi varmuutta arjen tekemiseen. Kyse ei ole vain yksittäisistä työvaiheista, vaan kokonaisuuden ymmärtämisestä: siitä, mihin mikäkin

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä