Mielipiteet

Tekstarit: "Suomussalmen seurakunnalla on mikrofonikriisi"

Suomussalmen seurakunnalla on mikrofonikriisi. Sanankuulijat eivät saa sanasta selvää. Puhujalla on oltava mikrofoni kielenmitan etäisyydellä suusta. Poskilaitteet eivät toimi kunnolla. Sanaan voimaa, jotta tyhjät penkitkin vavahtavat! (Matt. 13:9) P. S. Vähemmän 700–900-virsiä. Enemmistö vanhan kirjan veisaajia.

Hei! Venäjä tuntuu kartoittavan Suomenkin voimalaitoksia ja sähkönjakeluverkkoa. Pitäisikö tehdä juttu, miten varautua elintarvikkeiden suhteen. Meillä on paljon ruokaa pakasteessa, miten pelastaa liha, marjat, kala jne. Talouksien kannattaisi varata suolaa lihalle ja palvata sekä purkittaa. Marjoille sokeria ja hillota jne. Kyllä kansalaisilla kekseliäisyyttä riittää, kun annetaan alkusysäys. Eli, varata suolaa ja sokeria. Jos tilanne tulee päälle, niin sitten on saatavuusongelmat.

Silta-asiaan. Hiippailtiin jäitä ja kankaita pitkin. Hyvä, jos tulloo. Risto K.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Minä niin mieleni pahoitan, kun joka viikko odotan K-Supermarketin mainoslehteä. Juhannuksen jälkeen on tullut vaan kolme mainoslehteä. Mistähän moinen johtuu? Huhuillaan täältä Siikarannan suunnalta.

Toimittaja Juhani Eskola. Kiitos teille! Olipas hyvä ja asiallinen kirjoitus tuo koirien hoitoon ja kouluttamiseen liittyvä artikkeli Ylä-Kainuu-lehdessä. Maalaisjärki on sanonut, ettei kaikki koirilla ole ok, kun kuuntelee raivoisaa koirien haukuntakonserttia. Luonnon rauhakin rikkoutuu. Toivotaan tämän herättävän koirien omistajien omantunnon. Hyvä, että eläintenkouluttajaan teillä on mahdollisuus ottaa yhteys.

Olisit Risto K. kulkenut olemassa olevan alikäytävän kautta niin ei tarvitse heikoille jäille mennä eikä kalliin sillan perään haikailla.

Kiitos Keijo Mulari! Parhaasi teit, mutta täydellisen typeryyden edessä sitä on voimaton. Tämä muistetaan seuraavissa vaaleissa!

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä