Mielipiteet

Lukijan mielipide: Seurakuntavaalit lähestyvät, sinäkin voit vaikuttaa seurakuntamme tulevaisuuteen

Seurakuntavaalit ovat melkein ovella ja päättäjiä tarvitaan. Me olemme seurakunta, ja siksi tarvitaan kaikkia seurakunnan jäseniä mukaan seurakunnan päätöksentekoon.

Seurakunnan toimintaa on hengellinen työ, jumalanpalvelukset, kasteet, hautaan siunaamiset, rippikoulut, lapsi- ja nuorisotyö, diakonia- ja vanhustyö sekä moni erilainen työ, kuten myös lähetystyö.

Seurakunnan toiminnot ovat hyvin tärkeitä, ja ne vaikuttavat meidän kaikkien ihmisten hyvinvointiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kirkkovaltuusto on suurin päättävin elin seurakunnassa. Siksi on hyvin tärkeää, että me kaikki olemme mukana päättämässä yhteisistä asioista.

Nyt tulevissa vaaleissa tarvitaan ehdokkaita, että saadaan aikaan hyvät vaalit ja että tasa-arvo ja demokratia toteutuisivat.

Hyrynsalmen seurakunta on hyvin vanha, ja se oli aikoinaan emäseurakunta täällä Ylä-Kainuussa. Hyrynsalmen seurakunta on perustettu 1786, silloin valmistui myös meidän kaunis kirkkomme.

Nyt tarvitaan ehdokkaita vaaleihin. Tule sinäkin rakentamaan yhteistä hyvinvoivaa seurakuntaamme! Meitä on siellä pitkään palvelleita valtuutettuja ja osa on jäämässä pois. Siksi tarvitaan uusia valtuutettuja päättämään asioista. Ehdokasasettelu päättyy 15. syyskuuta 2022.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pertti Heikkinen

Hyrynsalmi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä