Mielipiteet

Lukijan mielipide: Pakkoremonttiko vielä?

Mistä näitä direktiivejä sikiää? EU-direktiivejä satelee niin tiuhaan ettei ehditä seurata, mitä direktiivillä on saatu aikaan. Onko jo kurkut saatu kasvamaan direktiivin muottiin?

Nyt EU määrää jo pakkoremonttia. Ei ollut ennen direktiivejä hirsipirteissä. Pienissä pirteissä mahtui kasvamaan paljon lapsia eikä sosiaalitukia jaettu. Silloin oli hyvä, jos jauhosäkki saatiin kunnan apuna.

Nyt eläkeläisenä olen tyytyväinen, jos saan asua omassa talossa ilman, että direktiivi pakottaa remonttivelkaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Eläkeläisen ei kannata velkaantua, vaikka pankki antaisi lainaa, eihän sitä tiedä milloin tulee "majanvaihto" ja velka jää maksamatta.

Eläkeläiset joutuvat tarkkaan laskemaan jo nyt, mihin eurot riittävät. Tietävätkö Brysselin hyväpalkkaiset edustajat, mitä pakkoremontit saavat aikaan ihmisten mielissä jo nyt? Kertokaa Brysselin rikkaat, miten eläkeläinen voi selvitä direktiivien pakkoremonttikustannuksista?

Onko suunnitteilla isompi linjaus, josta ei kerrota. Mitä on ne salaiset kokoukset, joissa meidän poliittiset päättäjät kulkevat? Raamatun mukaan kerran kaikki salaisuudet paljastetaan, ei mikään voi salassa pysyä.

Vieläkö Suomesta löytyy poliittista selkärankaa Brysselin pakkoremontti -direktiiviä vastustamaan?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Liisa Virtanen

Suomussalmi

Kirjoittaja on tyytyväinen, jos saa eläkeläisenä asua omassa talossa ilman, että direktiivi pakottaa remonttivelkaan.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä