Paikallisuutiset

Kuntosalille 15 ja kylpylään 50 henkilön ylärajat Suomussalmella

Kianta-Opiston toimintaa ei rajoiteta, vaan käytössä pidetään normaalit suojaustoimet.

Kylpylä Kiannon Kuohuissa Suomussalmella otetaan jälleen käyttöön kuntosalin 15 ja altaan 50 henkilön ylärajat, tiedottaa Suomussalmen kunta.

Kianta-Opiston toiminnassa pidetään käytössä normaalit suojaustoimet eikä uusia rajoituksia toistaiseksi anneta.

Koulut ovat aloittaneet lähiopetuksessa. Yläluokkalaisille, lukiolaisille ja heidän vanhemmilleen on viestitetty kasvomaskin aktiivisen ja oikean käytön tarpeellisuudesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kunnan henkilöstölle ovat edelleen voimassa muun muassa etätyösuositus ja suositus pitää kokoukset mahdollisuuksien mukaan etänä. Matkustamista ei edelleenkään suositella.

Ulkopuolisten asiointia Suomussalmen kunnantalolla ei edelleenkään rajoiteta, mutta asiakkaiden toivotaan hoitavan asiansa mieluummin esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse paikalla käymisen sijaan. Palveluaika kunnanvirastolla on kello 9–15. Kunnantalolla asioidessa on käytettävä kasvomaskia ja huolehdittava käsihygieniasta.

Kunnan kokoustiloja voidaan varata ulkopuolisille, mutta on järjestäjän vastuulla, että kokoontuminen noudattaa Pohjois-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia. Lisäksi on huolehdittava siitä, että kunnantalolle tullaan maskit kasvoilla ja käsidesiä käytetään. Ulkopuolisia varaajia kunta ohjeistaa menemään suoraan kokoustiloihin.

Kunta painottaa kaikenikäisille rokotuksen ottamisen tärkeyttä. Vasta koko väestön riittävä rokotuskattavuus tuo pysyvää helpotusta tilanteeseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kunta painottaa kaikenikäisille rokotuksen ottamisen tärkeyttä.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt 27. elokuuta saakka Kainuun kuntien alueella yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä sisätiloissa tai yli 50 henkilöä ulkotiloissa.

Edellä mainittuja suuremmat kokoontumiset ovat kuitenkin mahdollisia, jos osallistujilla ja seurueilla on tosiasiallisesti mahdollisuus välttää lähikontakti toisiinsa noudattaen annettuja terveysturvallisuusohjeita.

Kainuu on edelleen koronaepidemian kiihtymisvaiheessa.

Suomussalmen kunnan keskiviikkona 11. elokuuta kokoontuneen COVID 19 -johtoryhmän mukaan merkittäviä muutoksia aiempiin ohjeisiin ja suosituksiin henkilöstölle tai kuntalaisille ei tarvitse tehdä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nykyiset suositukset noudattavat Kainuun soten ohjeita.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä