Skip navigation

Ylä-Kainuun sovellus

Ylä-Kainuun sovelluksesta löydät enemmän uutisia ja luet näköislehden missä ikinä liikutkin. Aloita käyttö alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Lataa sovellus

Hae Ylä-Kainuun sovellus lehden nimellä Google Play– tai Applen App Store -sovelluskaupasta ja lataa sovellus laitteeseesi. Sovelluksen lataaminen on maksutonta, mutta iso osa sisällöstä sekä näköislehden lukeminen vaatii voimassa olevan tilauksen. Koti-Kajaanin näköislehden voit lukea sovelluksessa maksutta.

2. Kirjaudu sovellukseen

Kirjaudu sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet kirjautunut Ylä-Kainuuseen tai muihin SLP Kustannuksen verkkopalveluihin.

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi kuusinumeroisen koodin. Jos et ole tehnyt tunnuksia verkkopalveluihimme, voit tutustua palveluun kahden viikon ajan maksutta. Tilaus ei jatku automaattisesti. Voit aktivoida tutustumisjakson tästä.

3. Aloita käyttö

Syötä saamasi kuusinumeroinen koodi kenttään, joka avautui sähköpostiosoitteesi syöttämisen jälkeen. Olet nyt kirjautunut sovellukseen. Sovelluksesta löydät lehden uutisvirrat, näköislehden ja erikoislehdet sekä teema-liitteet. Sovelluksesta ei tarvitse kirjautua ulos. Jos jostain syystä kirjaudut ulos sovelluksesta, voit tilata uuden koodin samalla sähköpostiosoitteella.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Lisätietoa löydät asiakaspalvelusivustoltamme. Asiakaspalvelumme puhelinpalvelu on avoinna arkisin kello 8-16 numerossa 010 665 7200.

Yleisiä sovelluksen käyttöä koskevia ohjeita löydät osoitteesta www.slpkustannus.fi/sovellus.

Jos sinulla on ongelmia digitunnusten aktivoinnin kanssa, löydät lisätietoa tunnusten aktivoinnista täältä.