Mielipiteet

Tekstarit: "Kuorojen yhdistäminen oli onnistunut. Ei kun jatkoon ja lisää konsertteja!"

Kiitos tunnelmallisesta konsertista Suomussalmen kirkossa 12.3.2023. Mieskuoron laulut soivat kauniisti ja runsas yleisö seurasi keskittyneesti. Nuoret soittajat piristivät ja Liljan ja Lauran Evakon laulu kruunasi tunnelman. Olette rohkeita! Mahtavaa yhteistyötä kaikilta.

Olipa hieno ja koskettava konsertti Suomussalmen kirkossa sunnuntaina. Kuorojen yhdistäminen onnistunut. Eikun jatkoon ja lisää konsertteja! Kiitos kaikille esiintyjille!

Sota-ajan laulut -konsertti oli aivan upea ja keräsi suuren määrän kuulijoita. Lämmin kiitos kuorolaisille, solisteille ja reippaille koululaisille. Sinä, joka ennakkoon arvostelit tapahtumaa. Toivottavasti ymmärsit tulla paikalle katsomaan, kuinka kirkon vieressä sankarihaudoissa lepäävät saivat ansaitsemansa arvostuksen. Ja toivottavasti paikallislehden toimittaja oli myös saapunut paikalle tekemään jutun kerrankin kiinnostavasta aiheesta. "Jatkoa odotellen"

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yhä ylemmäs kohoaa kevään myötä aurinko, luulisi että sen myötä myös mieli. Vaan ei, vaikuttaa että monella on pinna kireällä. Ketä tressaa toisten koirat, kellä nyppii hiihtomenestys, joillakin jokin muu. Auttaisiko, jos laittaisi nyrkkeilysäkin. Takoisi sitä aina, kun kovin kiukuttaa. Luulisi, että ainakin vähän helpottaa. Valoa näkyvissä

Sinä, joka ajoit keskiviikkona 16.3 Ämmänsaaresta Kajaaniin päin ja pysähdyit äkkiarvaamatta keskellä autojonoa Emäjoen sillan jälkeen ottamaan koululaisen kyytiin. Aiheutit todellisen vaaratilanteen. Sain nipin napin auton pysähtymään ennen autoasi, vaikka pidinkin selvän turvavälin. Tiehän on liukas. Liikennekäyttäytymisen opiskelu on sinulle tarpeen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä